Hoe werkt het?

Wat is kunstendesignveiling.nl?

faviconKunstendesignveiling.nl is een online veilingsite, waar kunst en design samenkomen. Het is een veilingplatform voor liefhebbers die originaliteit hoog in het vaandel hebben staan en op zoek zijn naar bijzondere, unieke objecten voor een veilingprijs.

 

Hoe werkt kunstendesignveiling.nl?

Bij ons kunt u interessante kunst en design items zowel kopen als verkopen via ons eenvoudige veilingplatform. De verkoop dient onderling afgehandeld te worden en de verkopende partij betaalt een commissie van 5% over het verkochte item.

 

Hoe kan er betaald worden?

Heb je gevonden wat je wilt hebben, dan kun je in de meeste gevallen op twee manieren afrekenen. Je kunt direct contact bagde-paypalopnemen met de verkoper en de betaling onderling regelen. Als de verkoper de mogelijkheid biedt, dan kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van het online betalingssysteem PayPal. Ook de veilingcommissie kan eenvoudig betaald worden via PayPal.

 

Wat kost kopen op kunstendesignveiling.nl?

Kopen op kunstendesignveiling.nl is gratis. De kosten van de aankoop van een item zijn uiteraard afhankelijk van de vraagprijs van de verkoper. Bij aankoop van een item worden geen extra kosten voor de koper in rekening gebracht, behalve eventuele verzendkosten die door de verkoper zijn vastgesteld. Kunstendesignveiling.nl brengt een percentage (5%) van een geslaagde transactie in rekening bij de verkopende partij. Dit maakt kunstendesignveiling.nl het goedkoopste veilingplatform van Nederland.

 

Hoe open ik een PayPal-rekening?

Er zijn twee manieren om een PayPal-rekening te openen. Dit kan zowel op de website van PayPal als tijdens het afrekenen van een item. Open nu een PayPal rekening!

 

Hoe werkt PayPal?

Voor het openen van een PayPal-rekening is alleen een e-mailadres en een bankrekening of creditcard nodig. Als je eenmaal een rekening hebt aangemaakt hoef je daarna nooit meer je bankgegevens met derden te delen. Aankopen op Soekis die zijn betaald met PayPal geven je tevens het recht op PayPal-Aankoopbescherming.

paypal

logonewblue-2