Over Ons

Over Kunstendesignveiling.nl

123 Kunstendesignveiling.nl heeft als doel de kruisbestuiving tussen de kunst en design disciplines te bevorderen. Wij promoten en stimuleren hierbij een gezonde handel tussen verkoper en de koper. Wij zijn een van de snelst groeiende online veilinghuizen van Nederland. Kortom, Kunstendesignveiling.nl is dé site voor het kopen en verkopen van kunst en design objecten.

 

Veilingen

456Gebruikers kunnen zelf hun eigen kunst of design veiling opzetten en bepalen wat een object moet kosten en wanneer de veiling afloopt. Alvorens de veilingen online komen te staan, controleren gespecialiseerde veilingmeesters de veilingen, waardoor deze garant staan voor een gevarieerd en interessant aanbod.

Door ons betrouwbare betalingssysteem koop je bovendien op een zeer veilige manier. Zelf iets verkopen op de veilingen van Kunstendesignveiling.nl is heel eenvoudig. Klik hier voor meer informatie.

 

Aanbod

Wat Kunstendesignveiling.nl uniek maakt, zijn het gevarieerde aanbod en het gebruik gemak. 789Met ons platform proberen wij kunst en design zo bereikbaar mogelijk te maken voor een breed publiek. Kopers en verkopers zijn zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van aankopen en hierdoor komen liefhebbers van kunst en design gemakkelijk met elkaar in contact.


Maak nu een gratis account aan, zodat ook u kunt meebieden op bestaande veilingen of zelf items te koop kunt aanbieden.


kunstendesignveiling.nl